SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Professionalitet - Inkludering - Glädje
Börja hos oss
För säsongen 20/21 bedriver vi vår verksamhet i form av:
 
  • 6 st grupper i vår breddverksamhet 
  • 8 st lag och 2 stuntgrupper i vår tävlingsverksamhet. 
Vi vill erbjuda cheerleading för alla, oavsett ambition, tidigare erfarenheter och förutsättningar - därför är vi minst lika engagerade i vår breddverksamhet som i vår tävlingsverksamhet. 

Läs mer om hur vår verksamhet fungerar under fliken vår verksamhet. 

Anmälan för helt nya medlemmar till vår breddverksamhet öppnar vanligtvis en gång i augusti och en gång i januari. Till följd av det rådande läget med covid-19 är vår nyanmälan för januari 2021 för närvarande på paus. 

Anmälan och återanmälan sker via vår bokningssida som ni hittar här under fliken "Börja hos oss".

Lagindelningen för tävlingsverksamheten säsongen 20/21 genomfördes under juni månad. För de som är intresserade av en plats i tävlingsverksamheten kommer det så småningom finnas möjlighet att göra en intresseanmälan. Skulle det uppstå en ledig plats i något av tävlingslagen under säsongens gång tittar vi bland intresseanmälningarna och bjuder eventuellt in till en provträning. Läs mer om vad provträning innebär på FAQ.