SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Professionalitet - Inkludering - Glädje
Snabb genomgång kring information

  • För utskick av snabb information till våra lag använder vi oss främst av mail och sms.

Nytt för i år är att vi även kommer använda oss av lagsidor via vår hemsida.

 

Vi använder hemsidan som den främsta källan när det gäller all information - om allt.

 

Alla våra medlemmar kan logga in på vår hemsida och få tillgång till fler funktioner och sidor på hemsidan. Se bifogade guider till hemsidan HÄR (webbversion) och HÄR (mobilversion)

 

Alla grupper/lag har "lagsidor” som ni hittar uppe i toppmenyn på hemsidan. När man loggar in och går in på sin lagsida kan man hitta all information man behöver som gäller för sitt lag. Det innefattar information som skickats ut på mail, kalender med träningar/aktiviteter, kontaktuppgifter, bildgalleri m.m.

 

  • Vi tipsar också om att ladda ner SportAdmins Medlemsapp för att se kommande aktiviteter, få notiser direkt i mobilen, se alla erbjudanden som medlem hos oss, medlemskort, samt för att kunna se alla mail-utskick på samma ställe.

 

 

Den gemensamma Facebookgruppen används exempelvis för att lägga ut filmer/foton från uppvisningar + tävling. Ibland lägger även vi ut allmän information till föreningen där som vi redan mailat ut/lagt ut på hemsidan. Med andra ord, det är inget krav att vara med i den gruppen - men det är en möjlighet för medlemmar att kommunicera med varandra, t.ex. genom köp/sälj, fotografier och videos, peppande kommentarer m.m. 

 

  • Frågor till föreningen/lag/tränare postas inte i facebookgruppen utan hänvisas främst till respektive levelsansvariga:

bredd@cheerxplosion.se 

level1@cheerxplosion.se 

level2@cheerxplosion.se 

level3@cheerxplosion.se 

elite@cheerxplosion.se

 

  • Frågor gällande terminsavgifter, betalning, träningshallar, personuppgifter, generell information om våra olika lag/grupper m.m. hänvisas till vår kanslist: 

info@cheerxplosion.se 

 

  • Frågor som rör föreningen i allmänhet hänvisas till ledningsgruppen eller styrelsen: 

ledning@cheerxplosion.se 

styrelsen@cheerxplosion.se