SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Professionalitet - Inkludering - Glädje
Att söka till tävlingslag
Det är ytterst viktigt att du som ansöker läser igenom den information som finns tillgänglig på hemsidan, tillsammans med vårdnadshavare om du är under 18. Under fliken VÅR VERKSAMHET finner ni olika rubriker. Lagindelning förklarar hur intagning till de olika lagen går till. Se Breddverksamhet och Tävlingsverksamhet för att läsa mer om kostnader, åldersindelning mm. Vår FAQ innehåller lite mer fördjupad information kring lagindelning.
 
Vi värderar högt att dela in lag där alla i laget ligger på så lika nivå som möjligt - för att alla ska trivas, utvecklas och må bra. Vi tror på ”perfektion före progression” i färdigheter som en del i att träna skadeförebyggande. Därför vill vi inte flytta upp våra aktiva i level eller åldersklass för fort. För att förtydliga: uppställningen i tävlingslagen från föregående säsong finns inte kvar. Alla delas in på nytt inför varje säsong för att alla ska ha chans att hamna i ett lag där du och dina lagkamrater delar ungefär samma färdigheter - år efter år. Oavsett lagtillhörighet är vårt mål att föreningen ska kännas som en enda stor familj. 
 
Vi har inga dagar med provträningar eller ”tryouts” för befintliga medlemmar. Istället lär vi känna våra aktiva och följer din utveckling under hela säsongen för att se vilken nivå som kan passa dig den efterkommande säsongen. Med många års erfarenhet av en mängd olika sätt att dela in lag, upplever vi att detta sätt är mest rättvist mot dig som aktiv. Vi vill skapa lag där alla trivs och kan utvecklas på sin egen nivå, för att behålla våra aktiva så länge som möjligt. 
 
Däremot har vi öppna träningar där du kan testa på en level innan du skickar in din ansökan, eller dyka upp bara för att komma igång med träningen efter sommaren. Vi gör ingen bedömning under dessa träningar, de finns till bara för skojs skull. Du anmäler dig till öppen träning under fliken Anmälan.
 
Att göra en ansökan till vår tävlingsverksamhet är till för att du som aktiv ska vara delaktig och få önska vilken nivå du kan tänka dig träna på. Vi tar hänsyn till önskningar så gott det går. Vi kommer dock inte att kunna erbjuda alla en plats i varje lag och tyvärr inte uppfylla allas önskningar eftersom det är begränsat med platser.
När du söker till tävlingsverksamheten, var noga med att prioritera din önskan om level i första- och andrahand. Reflektera också över vilken nivå som kommer passa bäst för din utveckling baserat på den nivå du är på just nu. Gör också ansökan i samråd med vårdnadshavare om du är under 18. 
 
Blir du inte tilldelad ett lag i tävlingsverksamheten i år kommer vi att föreslå ett annat lag i vår breddverksamhet som vi tror kommer att passa dig bra. 
 
Vi ser fram emot era ansökningar och att förhoppningsvis få träffa alla er som älskar cheerleading, till hösten!
 
 
Ansökan för säsongen 24/25 öppnar den 19 maj och stänger den 2/6  kl 23.59
 
Intresseanmälan/ansökan till tävlingsverksamheten för dig som redan är medlem hos oss hittar du >>här<< när ansökan öppnar. 
 
 
Är du inte redan medlem hos oss eller har du tränat i en annan förening?
Intresseanmälan till tävlingsverksamheten för dig som inte är medlem hos oss hittar du >>här<<.
 
Vill du komplettera med en video kan du göra det >>här<<. OBS! Döp videofilen till ditt namn. 
Detta är främst för dig som söker som inte gått hos oss tidigare så att vi lättare kan göra en bedömning på vilken nivå som passar din utveckling bäst.